Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: Εκδίδουν τα παιδιά τους για 5€

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις για γονείς που εκδίδουν τα ίδια τους τα παιδιά στο κέντρο του Αγρινίου…





















Καταγγελίες πολιτών στην τοπική εφημερίδα «Γεγονός» φέρνουν στην επιφάνεια, αυτό που πολλοί γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν καταγγέλλει ευθέως λόγω πολλών και διαφόρων φόβων. Είναι κοινή συζήτηση στην πόλη ότι η παραβατικότητα κάποιων τσιγγάνων στην περιοχή δεν είναι πλέον η γνωστή συμβατική και εν πολλοίς αποδεκτή.

Κάποιοι από αυτούς φτάνουν στο σημείο να εκδίδουν ακόμα και τα παιδιά τους για λίγα ευρώ, φέρνοντας φαινόμενα μαστροπείας στους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις, καθώς είτε μέρα, είτε νύχτα νεαρές κοπέλες/παιδιά αναζητούν «πελάτες», κυρίως άτομα μεγάλης ηλικίας, χωρίς να αποκλείονται και οι νεότεροι. Στην πόλη έχουν διαμορφωθεί πιάτσες με χαρακτηριστικότερη εκείνη από την Χατζοπούλου μέχρι τη Σουλίου αλλά και κατά καιρούς σημεία της Καλυβίων.

Υπάρχει ένας αριθμός από ενήλικες τσιγγάνες που πλησιάζουν ηλικιωμένους(συχνά από χωριά γύρω από το Αγρίνιο) που πίνουν τον καφέ τους ή κάθονται στα παγκάκια και τους προτείνουν να τους δείξουν σημεία του σώματός τους ή να τις θωπεύσουν για ένα ευτελές ποσό δηλαδή 5 ευρώ ή και λιγότερα.

Σε περίπτωση που θέλουν κάτι παραπάνω η ταρίφα ανεβαίνει και πάει στα 10 ή 15 ευρώ. Οι…συνευρέσεις κανονίζονται και μέσω κινητού και λαμβάνουν χώρα σε πυλωτές, ασανσέρ και υπόστεγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.