Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΑΛΙΑΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΟ(ΦΩΤΟ)

 Για ακόμη μια φορά στις μέρες τον διακοπών οι Πενταλοφιώτες έδειξαν ότι η διασκέδαση είναι μέσα στο αίμα τους...!!!















Κάθε χρόνο το Πάσχα στο χωριό μας έρχεται πολύς κόσμος να περάσει τις διακοπές του εδώ,φέτος αν και η έλευση δεν ήταν ίδια με άλλες χρονιές,λιγότερος κόσμος αλλά αυτοί που ήρθαν ήταν έτοιμοι να τα δώσουν όλα...!!!!
Το CAFE CENTER κατά κόσμο γνωστό ΚΟΝΙΑΣ φρόντισε για άλλη μια φορά να μάθει στους νέους και να θυμίσει στους παλιούς ότι η διασκέδαση στην Πεντάλοφο είναι μοναδική,χαμηλές τιμές,καθαρά ποτά,φιλικό περιβάλλον,μουσικές επιλογές από τον Γιώργο Κατσούλα και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες....!!!!
Κι αν αναρωτιέστε ακόμα γιατί όλοι στην πεντάλοφο μόλις πάει η ώρα 12 λένε ''ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΙΑ''δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΌ ΥΛΙΚΌ





































 ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ.....!!!!

ΚΙ ΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΝΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.