Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πολεμικό κλίμα στο Αιτωλικό / Ισχυρές οι αστυνομικές δυνάμεις…


Έντονη κινητικότητα της αστυνομίας παρατηρείται στο Αιτωλικό, από σήμερα νωρίς το πρωί όταν οι κάτοικοι ξύπνησαν και βρήκαν παντού στο νησί αναρτημένο ένα ανώνυμο κείμενο κατά των τσιγγάνων που μένουν ακόμα στην περιοχή, με το οποίο ταυτόχρονα καλούν τις αρχές να τους απομακρύνουν.

Πιο συγκεκριμένα τα χαρτιά που βρέθηκαν κολλημένα σε όλες τις κολώνες της ΔΕΗ και σε άλλα σημεία έγραφαν: «Έξω οι γύφτοι για πάντα απ’ το Αιτωλικό. Τελευταία ημέρα παραμονής τους στα αυθαίρετά τους, σήμερα 31 Μαΐου 2013. Ο δήμος να πάρει τα μέτρα του, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας! Κανείς να μην αγοράζει από γύφτους, στη λαϊκή μέχρι να φύγουν όλοι».
Μετά από αυτό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, τα περισσότερα από τα χαρτιά αυτά απομακρύνθηκαν, όμως αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο Αιτωλικό προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία, όμως υπάρχει ένα κλίμα ανησυχίας για τυχόν επεισόδια.
Πηγή:Eφημερίδα ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.