Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Α.Ο.ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ VS Α.Ο.ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ...

Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της ομάδας του ΑΟΠ με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του χωριού.
Οι παλαίμαχοι επικράτησαν άνετα απέναντι στην ομάδα με σκορ 5-3.                                                                                                




Διαιτητής του αγώνα ήταν ο γενικός αρχηγός και φροντιστής του ΑΟΠ Γιώργος Κουλουρής,η υποδοχή του Γ.Κουλουρή προς τους παίχτες και τον 2 ομάδων έγινε με εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά τα οποία πλήρωσε ο ίδιος από την τσέπη του,τα αποδυτήρια δεν έμοιαζαν σε καμία περίπτωση ομάδας τοπικού πρωταθλήματος αλλά παραπέμπουν σε επαγγελματικό σύλλογο,τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί ο Κως Κουλουρής δεν παίρνει μισθό από την ομάδα αλλά πληρώνει κι από πάνω....!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι παλαίμαχοι ήταν αυτοί που κινούσαν τα νήματα και ξεσήκωναν την κερκίδα,πρώτος ήταν ο Παναγιώτης Κατσούλας που θύμισε σε πολλούς ότι η μπάλα δε ξεχνιέται ποτέ ,ο ''ΑΛΒΑΡΕΖ'' πέρασε όλοι την άμυνα πέρασε και τον τερματουλακα ,ήταν από τα καλύτερα γκολ της ημέρας,το φινάλε επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληψη για όλους όσους βρέθηκαν στα ραχούλια εκείνη την μέρα ήταν η σειρά του Δημήτρη Κουτρούλη να τρελάνει για ακόμα μια φορά τον κόσμο ,φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού ο ''ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ''σκόραρε απευθείας από κόρνερ και έκανε τους παλαίμαχους να πανηγυρίζουν σα μικρά παιδιά....!!!
Οι παλαίμαχοι θα μπορούσαν με μεγάλοι ευκολία  να πετύχουν περισσότερα τέρματα αλλά αστόχησαν σε 3 πέναλτι με Μοίρα-Λιαπίκο-Κουτρούλη...

την φανέλα των παλαίμαχων φόρεσαν :
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΚΑΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΩΣΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΚΚΑΣ
ΚΩΤΣΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΠΙΚΟΣ
ΛΑΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΚΑΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΑΦΑΝΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.