Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σε Μεσολογγίτη ανήκει το ΙΧ που πιάστηκε στα Γιάννενα με 230 κιλά χασίς

Φωτό αρχείου
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατέσχεσαν χθες το πρωί αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων στο 17ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.


Σύμφωνα με το epirusgate, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστοι, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν το αστυνομικό μπλόκο, εγκατέλειψαν το όχημα που ήταν φορτωμένο με 210 δέματα χασίς. Παρά τις αστυνομικές έρευνες στην περιοχή οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που φέρονται ως συνεργοί τους και οι οποίοι είχαν τον ρόλο προπομπού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά ανήκει σε Μεσολογγίτισσα, ο σύζυγος της οποίας δήλωσε την κλοπή του οχήματος στην Ασφάλεια Μεσολογγίου λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των ναρκωτικών όμως συνελήφθη καθώς έπεσε σε αντιφάσεις και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν επρόκειτο για κλοπή,
πηγή:AITOLOAKARNANIA NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.