Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΟΛΑ ''Χ''



Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη χθες 23/03/2014 στο γήπεδο του Πενταλόφου ανάμεσα στον Α.Ο Πενταλόφου και την Α.Ε Ευηνοχωρίου με σκορ 2-2!!!Η ομάδα του Δημήτρη Κουτρούλη προηγήθηκε στο σκορ με  έξοχο γκολ του Σταθελάκη Κ(23΄), και έχασε σωρεία ευκαιριών με κύριο εκφραστή τον Κουκουρδέλη Π. για να διευρύνει το σκορ και να πάρει μια άνετη νίκη.Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μελέτη Πατρινού εκμεταλεύτηκε την αποτελεσματικότητα των αντιπεθέσεων της καθώς και την αποβολή του Κουτρούλη Δ.Σ και έφερε ΄΄τούμπα΄΄ το ματς στο 76΄(1-2).Παρόλο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες η ομάδα του Πενταλόφου έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Βασιλείου,Κουκουρδέλη Π.  να φέρει το παιχνίδι στα ίσια τελικά η λύτρωση ήρθε στο 89΄με κεφαλιά του Κοντοπάνου. Α.Ο Πενταλόφου(Δημήτρης  Κουτρούλης) Κουτρούλης Κ.Σ,Μόκας,Κοντοπάνος, Κουτρούλης Δ.Σ,Κούσουλας Ν,Τσεκούρας, Κουκουρδέλης Κ,Καλύβας,Σταθελάκης,Κουτρούλης Ορφέας, Κουκουρδέλης Π.(Μιχαλόπουλος,Βασιλείου,Κούσουλας Τ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.