Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Παιχνίδι διαφήμιση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!!!!!!

Υπό το φως των προβολέων του Ενωσιακού γηπέδου έγινε το παιχνίδι μεταξύ του ΓΟΜ και του Α.Ο.Πενταλόφου δίνοντας αίγλη μεγαλύτερων κατηγοριών στην αναμέτρηση που ήταν διαφήμιση του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.















Στο ξεκίνημα του αγώνα οι παίκτες του Δ
ημ. Κουτρούλη μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, ανέλαβαν τα ηνία και την πρωτοβουλία κι έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αντίθετα με την γηπεδούχο που μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και με πολλά νέα πρόσωπα στην 11αδα που προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ταχύτατος Κουκουρδέλης με ατομική ενέργεια ΄΄εξέθεσε΄΄ τους νεαρούς αμυντικούς του ΓΟΜ και με σουτ πού άλλαξε πορεία σε σώμα αμυντικού στο 34΄ανοίγει το σκορ 0-1.

Το γκολ αυτό αφύπνισε την γηπεδούχο ομάδα ισορρόπησαν το ματς και κατάφεραν να δημιουργήσουν δύο καλές ευκαιρίες στο 41΄σε κατακτυπημένο φάουλ του Βαλή ο προωθημένος Διαμαντόπουλος Χ. αναγκάζει τον Κουτρούλη Σωτ. να αποκρούσει και στο 43΄σε σέντρα του Βρέττα ο Ντρούκας από ευνοϊκή θέση αστοχεί.

Ευτυχώς η ΓΟΜ άφησε στα... αποδυτήρια το μέτριο έως κακό αγωνιστικό του πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΓΟΜ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στην επανάληψη, με τη διαφοροποίηση του συστήματος από 3-4-3 σε 4-2-3-1 και την είσοδο του 15χρονου Κ.Λένη να παίζουνβασικό ρόλο στην αλλαγή εικόνας, και σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο πολλών παικτών κατάφερε την ανατροπή επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου

Στο 47΄σούτ του νεοεισελθόντα Λένη αποκρούει ο Κουτρούλης εντυπωσιακά.

Στο 55΄εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σούτ του 17χρονου Μόκκα Γ. αναγκάζει τον Μπουκουβάλα (πρώτη του εμφάνιση, και κρίνεται θετική )να αποκρούσει καταπληκτικά σε κόρνερ.

Στο 59΄σε θαυμάσια μπαλιά του Βρέττα ο ταχύτατος Αχτύπης κερδίζει το αμυντικό δίδυμο των φιλοξενούμενων και με πλασέ κάνει το 1-1.

Στο 65΄ωραία ενέργεια και γύρισμα απο τα αριστερά του Λένη ο Αυτζής μόνος του απέναντι απο τον Κουτρούλη ολιγωρεί και ο έμπειρος ΄΄πορτιέρο΄΄ βγήκε νικητής απο την μονομαχία αυτή.

Στο 70΄καλοκτυπημένο φάουλ του Βαλή και ο Ντρούκας απο κοντά χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-1 αφού η κεφαλιά φεύγει μόλις άουτ.
Στο 75΄ο Κουκουρδέλης ξεφεύγει απο τους αντιπάλους του αλλα απο καλή θέση αστοχεί.

Στο 84 ο Βρέττας ΄΄τρύπωσε΄΄ ανάμεσα σε Κοντοπάνο και Κουτρούλη και με πλασέ έκανε το τελικό 2-1
Στο 86΄σε κόρνερ του Μιχαλόπουλου Θ. σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων με τον Διαμαντόπουλο Χ. να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Καλή η διαιτησία των Παναγιωτόπουλου Δ., Βελαώρα Κ., Τσαμπά Μιχ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:(Γιάννης Γουλής) Μπουκουβάλας Γ., Μπλαχούρας Π. (λ.τρ.80΄Δημητρούκας Χ.), Παππάς Β., Μπαλαμπάνης Α., Διαμαντόπουλος Χ., Αχτύπης Κ., Βαλής Μ., Παπαναστασίου Χαρ.(λ.τρ. 46΄Λένης Κ.)Ντρούκας Αθ., Αυτζής Ι. (85΄Μιχαλόπουλος Ι.΄), Βρέττας Δ.

Α.Ο.ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ:(Δημήτρης Κουτρούλης)Κουτρούλης Κ. Σωτ., Μόκκας Γ., Βαμβακάς Μ. (λ.τρ.55΄Κούσουλας Ν.), Κοντοπάνος, Καλύβας Η. (83΄Κούσουλας Ε.), Σταθελάκης Κ., Κουκουρδέλης Π., Τσεκούρας Ευστ., Βασιλείου Π. (70΄Κουτρούλης Ο.) Μιχαλόπουλος Θ., Κούσουλας Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.