Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

Δήμος για τα παιδιά μας ονομάζεται ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Νικολάου Καραπάνου κι αν κρίνουμε από τους υποψηφίους στο Πεντάλοφο μάλλον θα έπρεπε να λέγεται''Τόπος στα Νιάτα''

Γεώργιος Μαζαράκης ετών 28,γέννημα θρέμμα του χωριού,Αντιπρόεδρος νεολαίας στο Δήμο Οινιαδών,πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Ιππικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου,του μοναδικού εν ενεργεία συλλόγου που έχει το χωριό μας,νέος δραστήριος με πολύ αγάπη για το χωριό,παιδί της πιάτσας έχει κάθε λόγο να θέλει να κάνει πράγματα για χωριό που μεγάλωσε ....!!!

Κουκουρδέλη Ελένη του Γεωργίου ετών 24 ,Φοιτήτρια Ο.Ε.Α.Δ.ΕΠΑΣ Μεσολογγίου στον τομέα της Μαγειρικής Τέχνης,Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Λένα πάντα είχε γνώμη για τα κοινά του χωριού μας και έδινε με το δικό της τρόπο έναν άνισο αγώνα να ακουστεί ,τώρα ο συνδυασμός Δήμος για τα παιδιά μας της δίνει την ευκαιρία να ακουστεί ....!!!

Μιχαλόπουλος Θεόδωρος 24 ετών ,Αγρότης.Από πολύ μικρός ο Λάκιας ασχολείται με τις καλλιέργειες ,μεγαλωμένος ουσιαστικά μέσα στα χωράφια δίνει τη δική του μάχη όπως πολλά νέα παιδιά στο χωριό...!!!


Παναγιώτης Κονδύλης 22 ετών ,Μηχανικός Αυτοκινήτων,Γεννημένος στην Γερμανία ήρθε στο χωριό σε πολύ μικρή ηλικία,αν και αρκετά νέος ο Πάνος έχει έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες και φαίνεται ότι είναι πολύ ικανός να δώσει τη δική του ''νότα'' στα τοπικά δρώμενα....!!!


το pentalofonews εύχεται σε όλα τα νέα παιδιά καλή δύναμη στον αγώνα τους και καλή επιτυχία στην μάχη για να γίνει το χωριό μας καλύτερο....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.