Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Θρασύτατη “μπούκα” από νεαρό Ρομά σε κεντρικό διαμέρισμα

ËÇÓÔÅÉÁ ÓÅ ÅÖÏÑÉÁΤρεις νεαρούς Ρομά αναζητούν οι διωκτικές αρχές στο Μεσολόγγι, καθώς ο ένας από αυτούς, σήμερα τα ξημερώματα “μπούκαρε” σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στο κέντρο της πόλης, ενώ οι άλλοι δυο “κρατούσαν τσίλιες”.
Ο επίδοξος διαρρήκτης όμως, εγινε αντιληπτός από την ένοικο του διαμερίσματος, η οποία έβαλε τις φωνές και έτσι έτρεψε σε φυγή τον νεαρό Ρομά και τους συνεργούς της. Θαμώνες καφετέριας που λειτουργεί στο ισόγειο κυνήγησαν τους Ρομά, χωρίς όμως να τους πιάσουν, αφού χάθηκαν στα στενά της περιοχής.
Το ευτύχημα ειναι ότι ο διαρρήκτης δεν πρόλαβε να κλέψει τίποτε από το διαμέρισμα, όμως το μεταμεσονύχτιο σοκ για τη νεαρή ένοικο ήταν μεγάλο.
Σύμφωνα, με πληροφορίες μας, ενας από τους Ρομά αποφυλακίστηκε πρόσφατα, από τις φυλακές ανηλίκων όπου κρατούνταν, για παρόμοιες πράξεις.
www.messolonghinews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.