Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Συλλήψεις μητέρας και γιου στο Μεσολόγγι για λαθραίο καπνό και χασίς


αστυνομίαΣυνελήφθη 43χρονος ημεδαπός στο Μεσολόγγι για καλλιέργεια – κατοχή ναρκωτικών και κατοχή λαθραίου καπνού. Κατασχέθηκαν 260 γραμμάρια κάνναβης, 940 γραμμάρια λαθραίου καπνού και εκριζώθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης. Aναφέρει η Αστυνομία.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 43χρονος ημεδαπός και η 70χρονη μητέρα του σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής – καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών και κατοχής λαθραίου καπνού.
Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας 49χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι, έρευνα στον 43χρονο τη στιγμή που κινούνταν πεζός, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν εντός σακιδίου πλάτης που έφερε αποσπάσματα δενδρυλλίου κάνναβης (κλαδιά και φούντες) βάρους 260 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 43χρονου στο Μεσολόγγι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη:
• 940 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
• Ένα δενδρύλλιο κάνναβης σε ανάπτυξη,
• Ένα μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι ο 43χρονος προμηθεύτηκε τις ναρκωτικές ουσίες από τον 49χρονο που αναζητείται, ενώ κατείχε τον λαθραίο καπνό από κοινού με την 70χρονη μητέρα του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.