Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΡΙΚΗ! Τούρκοι έκλεψαν τα όργανα από προσφυγόπουλο και το πέταξαν στα σκουπίδια

diaforetiko.gr : syria boy1 630x400 600x381 ΦΡΙΚΗ! Τούρκοι έκλεψαν τα όργανα από προσφυγόπουλο και το πέταξαν στα σκουπίδια 
Τον γύρο του Twitter, μέσω ανεξάρτητων ειδησεογραφικών πηγών, κάνουν οι φωτογραφίες του μικρού παιδιού από τη Συρία που Τούρκοι απήγαγαν, του έκλεψαν τα όργανα και το πέταξαν νεκρό σε κάδο απορριμάτων.

Χιλιάδες παιδιά, προσφυγόπουλα, έχουν απαχθεί από κυκλώματα Τούρκων. Τα βάζουν σε τουρκικές κλινικές και «γιατροί» τους παίρνουν τα όργανα για μεταμοσχεύσεις.

Για αυτά τα εγκλήματα που συμβαίνουν καθημερινά στην Τουρκία δεν μιλά κανείς. Κανείς «αλληλέγγυος» και «ευαίσθητος», που διεκδικεί το μονοπώλιο του «διεθνιστικού ανθρωπισμού», κανένας ΟΗΕ, καμία ΜΚΟ από αυτές που βρήκαν λόγο ύπαρξης εκμεταλλευόμενες το δράμα της προσφυγιάς και τη φρίκη του τζιχαντιστικού πολέμου.

diaforetiko.gr : syria boy ΦΡΙΚΗ! Τούρκοι έκλεψαν τα όργανα από προσφυγόπουλο και το πέταξαν στα σκουπίδια
diaforetiko.gr : syrian boy2 ΦΡΙΚΗ! Τούρκοι έκλεψαν τα όργανα από προσφυγόπουλο και το πέταξαν στα σκουπίδια

Και νομίζετε ότι είναι η μοναδική περίπτωση; Δείτε ακόμα μία, που κάνει τον γύρο του Twitter. Νεαρός Ιρακινός πρόσφυγας είχε την ίδια μοίρα στην Τουρκία.

diaforetiko.gr : iraqi ΦΡΙΚΗ! Τούρκοι έκλεψαν τα όργανα από προσφυγόπουλο και το πέταξαν στα σκουπίδια
πηγή:diaforetiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.