Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αιτωλικό. Τσακώθηκαν και του έκαψε το αυτοκίνητο

φωτο αρχείου φωτο αρχείουΣτη σύλληψη ενός 37χρονου οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού, καθώς μετά το διαπληκτισμό του με τον ιδιοκτήτη μπαρ στο Αιτωλικό, του έκαψε το αυτοκίνητο.

Το συμβάν έγινε τις πρώτες πρωινές όταν ώρες ο 37χρονος διαπληκτίστηκε έντονα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, λόγω του ότι, όπως ειπώθηκε στους αστυνομικούς, μετά από κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ δημιουργούσε προβλήματα. Ο ιδιοκτήτης θέλησε να τον απομακρύνει και έτσι ο άνδρας περιέλουσε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. Το αυτοκίνητο υπέστη μεγάλη ζημιά και ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου η οποία έσπευσε να σβήσει τη φωτιά.


πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ (ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ)                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.