Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Ανήλικος σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών

Αγρίνιο: Ανήλικος σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών Συλλήψεις για μεγάλες ποσότητες ουσιών

Συλλήψεις για μεγάλες ποσότητες ουσιών



Συνελήφθησαν, την Τετάρτη, 9-11-2011 αργά το απόγευμα στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 17 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα οι δυο άνδρες κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης, στη πόλη του Αγρινίου, τις οποίες έκρυβαν σε διάφορους εξωτερικούς χώρους «καβάτζες » της ευρύτερης περιοχής όπου μετέβαιναν σε τακτά χρονικά διαστήματα και αφαιρούσαν ποσότητες τις οποίες θα προωθούσαν για πώληση.
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου εντόπισαν τους δυο δράστες κοντά σε αθλητική εγκατάσταση στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, να αφαιρούν από « καβάτζα » κρυμμένη μέσα σε χόρτα, δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 15 γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι με καπνό από κάνναβη.
Στην κατοχή των δυο ανδρών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim καθώς και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.
Στο σημείο που οι δυο δράστες είχαν κρύψει τα ναρκωτικά, βρέθηκε επίσης μια σακούλα που περιείχε την ποσότητα κάνναβης που τους είχε απομείνει, συνολικού βάρους 190 γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα που ακλούθησε πρόεκυψε ότι οι δυο άνδρες διατηρούσαν «καβατζα» φύλαξης ναρκωτικών ουσιών και σε άλσος στην πόλη του Αγρινίου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια σακούλα, επίσης κρυμμένη μέσα σε χόρτα, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 632 γραμμαρίων.
Έπειτα σε νομότυπη έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία του 23χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 1 γραμμαρίου.
Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στα πλαίσια της προανάκρισης που διενηργησαν εντόπισαν και συνέλαβαν και τους γονείς του 17χρονου, ηλικίας 41 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας του.
Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενωπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενωπιον του κ. Ανακριτή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των γονιών του 17χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.
πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.