Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...!!!

Ιωάννινα : Τα σακ βουαγιάζ ήταν γεμάτα «φούντα»! Εντοπίστηκαν 28 δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβηΙωάννινα : Τα σακ βουαγιάζ ήταν γεμάτα «φούντα»!

Εντοπίστηκαν 28 δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη



Τους… τουρίστες παρίσταναν οι τέσσερις Αλβανοί που πέρασαν παράνομα τα σύνορα με την πατρίδα τους! Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν πληροφορίες ότι τα καρτέλ ναρκωτικών της γειτονικής χώρας προετοίμαζαν την μεταφορά φορτίου με μεγάλη ποσότητα χασίς και ήταν προετοιμασμένοι να τους «υποδεχτούν».
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους ακινητοποίησαν στην εθνική οδό Κακαβιάς – Ιωαννίνων στο ύψος της διασταύρωσης Κτισμάτων και συνέλαβαν τρεις από τους τέσσερις επιβάτες του ηλικίας 23, 22 και 24 χρόνων, ενώ ο τέταρτος πρόλαβε και διέφυγε σε παρακείμενη δασώδη περιοχή.
Μέσα σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους που μετέφεραν οι δράστες, βρέθηκαν 28 δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 22 κιλών και 55 γραμμαρίων. Οι τρεις Αλβανοί θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται.
Ένας άλλος Αλβανός έμπορος ναρκωτικών είχε αναλάβει την διακίνηση κοκαΐνης στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο 44χρονος συνελήφθη με αιφνιδιαστική επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία από αλουμινόχαρτο που περιείχε κοκαΐνη βάρους 91γραμμαρίων.
Κάτι λιγότερο από ένα κιλό «φούντας» ετοιμαζόταν να διακινήσει στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς ένας 19χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην περιοχή Μανιάκοι. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 915 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.