Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νεοχώρι-Κατοχή.Στο έλεος των κακοποιών η περιοχή

Ανήµπορη να πράξει το καθήκον της η αστυνοµία, συνεχείς οι παραβατικές πράξεις

Οι κάτοικοι παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, φτιάχνοντας οµάδες περιφρούρησης!

Η έλλειψη δύναµης αποτρέπει την µεταστέγαση του Α.Τ. Αιτωλικού, άγνωστο αν ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είναι διατεθειµένος να λύσει το χρόνιο πρόβληµα





Αφόρητη είναι η κατάσταση με τους μετανάστες στην περιοχή Νεοχωρίου και Κατοχής, οι οποίοι έχουν φθάσει κατά εκατοντάδες από τις χώρες τους για να βρουν εργασία στα χωράφια.
Αυτοί οι άνθρωποι παρέχουν εργασία στη συγκομιδή των εποχικών προϊόντων του κάμπου, με πολύ λίγα χρήματα μεροκάματο, γι’ αυτό και προτιμώνται από τους αγρότες. Όμως εκτός από την προσφορά τους δημιουργούν και πολλά προβλήματα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Καθημερινά καταγγέλλονται περιστατικά κλοπής υλικών, αγροτικών μηχανημάτων, πορτοφολιών μοτοσυκλετών, ακόμα και αυτοκινήτων...
ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.