Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Το κεντρί της μέλισσας σκότωσε 48χρονη από το Αγρίνιο

Το κεντρί της μέλισσας σκότωσε 48χρονη από το Αγρίνιο Η συνάντηση κατέληξε σε «ραντεβού» με το θάνατο

Η συνάντηση κατέληξε σε «ραντεβού» με το θάνατο

Η συνάντηση με δύο φίλους της για καφέ, κατέληξε σε «ραντεβού» με το θάνατο για μια 48χρονη γυναίκα από το Αγρίνιο, που διέμενε προσωρινά στην Κρητηνία της Ρόδου! Το τσίμπημα που δέχθηκε από μια μέλισσα, της στοίχισε τη ζωή.
Η άτυχη γυναίκα έπινε ανυποψίαστη τον καφέ της σε μια καφετέρια, όταν την τσίμπησε το έντομο. Αμέσως αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι φίλοι της που γνώριζαν ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Έμπωνας. Όμως, η 48ωρη υπέστη αλλεργικό σοκ και η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία! Οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή της στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου, όμως δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως και άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της.
* Μια αδέξια κίνηση έκανε έναν 51χρονο να χάσει τη ζωή του στη Μυτιλήνη. Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα μοτοποδήλατο όταν, άγνωστο για ποιο λόγο, έχασε τον έλεγχο. Το μηχανάκι βγήκε από το δρόμο και έπεσε με ταχύτητα στη τζαμαρία ενός πρώην πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στην περιοχή της Μητρόπολης. Τα σπασμένα τζάμια γκρεμίστηκαν σαν λεπίδες πάνω στον οδηγό, που τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι όλο του το σώμα! Η Τροχαία Μυτιλήνης διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.