Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αγρίνιο: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την κακοποίηση της ανήλικης από τους γονείς της

Αγρίνιο: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την κακοποίηση της ανήλικης  από τους γονείς της  Έφερε κατά την προσέλευση της στο σχολείο μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της

Έφερε κατά την προσέλευση της στο σχολείο μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένα ανδρόγυνο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία Διευθυντή Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στο Αγρίνιο, η ανήλικη κόρη των συλληφθέντων, που παρουσιάζει ήπια ψυχοκινητικά προβλήματα έφερε κατά την προσέλευση της στο σχολείο μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με μέριμνα των αστυνομικών αρχών και συνοδευόμενη από την ψυχολόγο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για εξέταση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Τις έρευνες για το περιστατικό, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.
πηγήTheBestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.