Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Αιτωλικό

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, που είχε συμβεί πριν δέκα μέρες περίπου στο Αιτωλικό και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο 17χρονων και ενός 18χρονου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα την (15-5-2012) το μεσημέρι, οι τρεις δράστες, μετεβησαν σε θερμοκήπια 79χρονου ημεδαπού στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλικού, όπου ο ένας 17χρονος, ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσε από την τσέπη του ηλικιωμένου, το χρηματικό ποσό των 1080 ευρώ και τράπηκε σε φυγή με όχημα στο οποίο τον ανέμεναν οι δυο συνεργοί του.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού προέκυψε ότι δράστες της ληστείας είναι οι τρεις ημεδαποί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.