Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Συνελήφθη 89χρονος κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια

Συνελήφθη 89χρονος κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια Στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας

Στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας

Συνελήφθη χθες (3-5-2012) το πρωί, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 89 ετών κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 21χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, προκειμένου διερευνήσουν καταγγελία, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ενήργησαν άμεση έρευνα και συγκέντρωσαν προανακριτικό υλικό σε βάρος του 89χρονου σύμφωνα με το οποίο την (2-5-2012) το απόγευμα, οδήγησε στην οικία του την 21χρονη, η οποία είναι άτομο με διανοητική στέρηση και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε αυτή.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στον κ. Ανακριτή Μεσολογγίου.
Η προανάκριση και το ερευνητικό έργο ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.