Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αγρίνιο: Μεθυσμένοι ανήλικοι στο νοσοκομείο

Αγρίνιο: Μεθυσμένοι ανήλικοι στο νοσοκομείο Ένα φαινόμενο που δυστυχώς δεν σπανίζει

Ένα φαινόμενο που δυστυχώς δεν σπανίζει

Ανήλικοι, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκαν προχθές βράδυ στο νοσοκομείο του Αγρινίου, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Πρόκειται πάντως για ένα φαινόμενο που δεν σπανίζει.
Στους ανηλίκους, που βρίσκονταν υπό την επήρεια του αλκοόλ, χορηγήθηκε ορός και έγινε πλύση στομάχου, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που τέτοια συμβάντα αντιμετωπίζονται στο νοσοκομείο, αφού όπως λένε αστυνομικοί και γιατροί, σε πολλά μπαρ του Αγρινίου και όπου διοργανώνονται πάρτι, το αλκοόλ ρέει άφθονο. Άλλωστε, ακόμη και σε αφίσες που κυκλοφορούν στο Αγρίνιο για μαθητικά πάρτι, διαφημίζεται ακόμη  και η τιμή του ποτού!
Ειδικά για τα μπαρ, το ζήτημα έχει και άλλη – ποινική διάσταση, αφού η πώληση αλκοόλ σε ανηλίκους απαγορεύεται. Παρόλα αυτά οι ανήλικοι σπάνια ομολογούν που και πως έχουν καταναλώσει το αλκοόλ και έτσι δεν σχηματίζονται δικογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.