Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σε πλήρη συναγερμό οι Ειδικές Δυνάμεις στο Αν. Αιγαίο ! ! !

"Είμαστε έτοιμοι να τους τσακίσουμε" το μήνυμα των καταδρομών μας!!


Με ρευστή την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και με όλους τους παίκτες της πολιτικής σκακιέρας να έρπουν και να γλείφουν τους πάντες, στην προσπάθειά τους να καταστήσουν μια κυβέρνηση τσίρκο ή μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων, ''αχρείοι Έλληνες'', δεν βλέπετε οτι θέλουν το καλό μας κι εσείς τους λέτε προδότες και κλέφτες; Άλλωστε δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα που θα έπρεπε να....
μας απασχολεί.
Ο UCK κάνει συμφωνίες με Σύριους Ισλαμιστές στα σύνορά μας και εξοπλίζει χιλιάδες λαθρομετανάστες εντός του εδάφους μας, προετοιμάζοντάς τους να αιματοκυλήσουν την πατρίδα μας όταν πάρουν έξωθεν εντολές. Απο ποιούς; Μα απο τους καλούς μας γείτονες εξ Ανατολών που για να μας δείξουν την αδερφική αγάπη που τρέφουν για τους Γραικούς ετοιμάζονται εδώ και μέρες πυρετωδώς σε όλο το μήκος των συνόρων μας με ασκήσεις αποβάσεων σε ακτές, ανακαταλήψεων βραχονησίδων και διάβασης ποταμών με τεράστιο όγκο στρατευμάτων σε χρήση.


Σε απάντηση δική μας η Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε σήμερα άσκηση ετοιμότητας και έδωσε ένα δείγμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους οτι ανα πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο της πατρίδας μας χρειαστεί θα είναι εκεί να ενεργήσει ανάλογα...


Τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν σε εμάς αναφέρουν πλήρη ετοιμότητα 5 MAGNA960 σκαφών ειδικών επιχειρήσεων σε Κω, Κάλυμνο, Ψέριμο, Καλόλημνο και δύο πλήρως εξοπλισμένους λόχους έτοιμους για όλα και με εφεδρεία πανέτοιμη να επέμβει σε χρόνο ρεκόρ για ένα ακόμα τριήμερο που θα βρισκόμαστε σε κόκκινο συναγερμό.


Τα παλικάρια μας και σύσσωμος ο λαός μας θα ανταπαντήσει σε κάθε εχθρό, εσωτερικό ή εξωτερικό όπως μόνο εκείνος ξέρει όταν καλείται να το κάνει, κι επειδή τα γιουσουφάκια του Αιγαίου έχουν αδύνατη μνήμη, οφείλουμε να τους θυμήσουμε μια απάντηση που έλαβαν κάποτε και την ίδια θα λάβουν και τώρα αν χρειαστεί...:


«Έλα, σκατότουρκε… έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν’ ακούσεις τα κερατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “ από ημάς” συνθήκην με “ έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!» - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο! "


Πηγή:Μαύρος Καβαλάρης ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.