Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αίγιο:Αυτοικανοποιούνταν σε δημόσιο χώρο!

Αίγιο:Αυτοικανοποιούνταν  σε δημόσιο χώρο!Συνελήφθη 24χρονος Ιρακινός Από την Ασφάλεια ΑιγίουΣυνελήφθη 24χρονος Ιρακινός

Από την Ασφάλεια Αιγίου


Συνελήφθη χθες (3-9-2011) το απόγευμα στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Συγκεκριμένα,ο 24χρονος σε δημόσιο χώρο, παρουσία πολιτών, επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και προέβαινε σε πράξεις αυτοϊκανοποίησης.Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στη περιοχή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον επιδειξία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.