Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Κυκλώνει" επενδυτικά τη Δυτική Ελλάδα ο Εμίρης του Κατάρ

"Κυκλώνει" επενδυτικά τη Δυτική Ελλάδα ο Εμίρης του Κατάρ Ακτίο, Σκορπιός, και Εχινάδες Νήσοι  στα επιχειρηματικά σχέδια του Χαμάντ μπιν Καλίφα Αλ Τάνι για πράσινη ενέργεια και τουρισμό

Ακτίο, Σκορπιός, και Εχινάδες Νήσοι στα επιχειρηματικά σχέδια του Χαμάντ μπιν Καλίφα Αλ Τάνι για πράσινη ενέργεια και τουρισμό



Τα επενδυτικά του «δίχτυα» απλώνει στο Ιόνιο ο εμίρης του Κατάρ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real News. Αυτό τον στόχο είχε και το πρόσφατο ταξίδι του στην περιοχή του Ιονίου, όπως μαρτυρούν αξιόπιστες πηγές, σημειώνοντας ότι μπορεί η πολυδιαφημισμένη  επένδυση του Αστακού να «ναυάγησε», δεν «ναυάγησαν» όμως και τα σχέδια του εμίρη Χαμάντ μπιν Καλίφα Αλ Τάνι, που φιλοδοξεί να γίνει πρωταθλητής στις επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά μπαίνουν το Ακτιο, οι Εχινάδες Νήσοι και ο Σκορπιός.
Έχει, ήδη, δρομολογηθεί η αγορά ιδιόκτητων εκτάσεων χιλιάρων στρεμμάτων στο Άκτιο, σε περιοχή… «φιλέτο».
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Real News, το παρθενικό εγχείρημα του εμίρη, έχει μπει στην τελική ευθεία που αφορά σε πρώτη φάση την πράσινη ανάπτυξη. Από τις πρώτες εκτιμήσεις , μάλιστα, το κόστος της επένδυσης αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό που οραματίζεται ο εμίρης, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για τα νησιά του Ιονίου, είναι να δημιουργήσει στην περιοχή ένα νέο Ντουμπάι, ποντάροντας παράλληλα στο άλλο γερό της Ελλάδας , τον τουρισμό.
ο τελευταίο διάστημα μάλιστα, φαίνεται να δείχνει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τουριστικές επενδύσεις στο καταπράσινο Ιόνιο, κάτι που καταδεικνύουν και οι αλλεπάλληλες συνομιλίες που έχουν εκπρόσωποι του παλατιού με γνωστά κτηματομεσιτικά γραφεία του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας
Πηγή:www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.