Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Αιτωλικό: Σύλληψη ανηλίκων για κλοπή

Αιτωλικό: Σύλληψη ανηλίκων για κλοπή Έκαναν οτι  καυγάδιζαν και ανάγκασαν οδηγό να σταματήσει για να τον... κλέψουν

Έκαναν οτι καυγάδιζαν και ανάγκασαν οδηγό να σταματήσει για να τον... κλέψουνΣυνελήφθη, χθες (21-9-2011) το μεσημέρι στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ανήλικος ημεδαπός ηλικίας 14 ετών, κατηγορούμενος για κλοπή σε βάρος 65χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, ο 14χρονος ημεδαπός την 20-9-2011 το μεσημέρι στο Αιτωλικό, προσποιούμενος ότι καυγάδιζε στο δρόμο με 17χρονο ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, άνοιξε την πόρτα από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 65χρονη, το οποίο είχε ανακόψει ταχύτητα λόγω του καυγά των ανηλίκων και αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.
Για τη σύλληψη  των ανηλίκων ενεργήθηκαν αστυνομικές  αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 14χρονου. Τα αφαιρεθέντα έγγραφα και αντικείμενα βρέθηκαν σε κρύπτη σε αγρόκτημα στο Αιτωλικό, ενώ στην κατοχή του 14χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
Το χρηματικό  ποσό και τα ανευρεθέντα έγγραφα  και αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 65χρονη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.