Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Συγγνώμη που δεν ήμουν σωστός οικογενειάρχης..." έγραψε πριν πατήσει τη σκανδάλη"

"Συγγνώμη που δεν ήμουν σωστός οικογενειάρχης..." έγραψε πριν πατήσει τη σκανδάλη Αυτοκτόνησε 49χρονος στην Άμφισσα

Αυτοκτόνησε 49χρονος στην Άμφισσα<<Συγγνώμη που δεν ήμουν σωστός οικογενειάρχης...>> ήταν οι τελευταίες λέξεις που έγραψε στο σημείωμα που άφησε.Όσοι τον γνώριζαν στην Άμφισσα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.
Ο 49χρονος ήταν από καλή οικογένεια, εργατικός και υπερήφανος σαν άνθρωπος. Η ζωή δεν τα έφερε όμως, όπως θα ήθελε. Το πρωί λίγο μετά τις 11.00΄τον βρήκαν νεκρό στο ισόγειο του επαγγελματικού χώρου που διατηρούσε. Είχε βάλει την καραμπίνα κάτω από το σαγόνι και πάτησε την σκανδάλη.

Πριν μερικούς μήνες είχε προφυλακιστεί για την υπόθεση παραχάραξης χαρτονομισμάτων και πριν από λίγο καιρό αποφυλακίστηκε, περιμένοντας το δικαστήριο. Τα οικονομικά προβλήματα τον έσπρωξαν σε αδιέξοδα.
Αυτό όμως που βάρυνε την ψυχή του ήταν οι τύψεις που ένιωθε και τις αποτύπωσε στο σημείωμα που άφησε. Με δυο λόγια ζητούσε συγγνώμη από τη γυναίκα του και τα παιδιά του που δεν τους πρόσφερε όσα πρόσφεραν σε αυτόν οι γονείς του.
πηγή:BESTnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.