Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Τράκαρε με το αμάξι του και το έβαλε στα πόδια

Αγρίνιο: Τράκαρε με το αμάξι του και το έβαλε στα πόδια Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγούΤροχαίο υλικών ζημιών με περίεργη όμως εξέλιξη σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην οδό Βλαχοπούλου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφού έπεσε σε κολονάκια αμέσως μετά εγκατέλειψε  το όχημα!
Ο οδηγός  περίπου στις 11:30 διέρχονταν την οδό Βλαχοπούλου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ύψος του παιδικού σταθμού έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο, ένα Opel Astra, να καρφωθεί με δύναμη σε κολονάκια που είναι τοποθετημένα στο πεζοδρόμιο.
Οι περίοικοι ακούγοντας τον θόρυβο έτρεξαν στο σημείο του ατυχήματος και έκπληκτοι είδαν τον οδηγό να βγαίνει από το τρακαρισμένο όχημα και να τρέπεται σε φυγή!
Επιτόπου έσπευσαν άνδρες της τροχαίας Αγρινίου που διεξάγουν έρευνες για την ανεύρεση του οδηγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.