Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο μεγαλύτερος (104 ετών) χρήστης του facebook

Ο μεγαλύτερος (104 ετών) χρήστης του facebook είναι Καλαβρυτινός  Άλλο ένα ρεκόρ των Καλαβρυτινών που και στην τεχνολογία είναι πρωτοπόροι.... είναι Καλαβρυτινός

Άλλο ένα ρεκόρ των Καλαβρυτινών που και στην τεχνολογία είναι πρωτοπόροι....


“Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908? Γιατί? Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media? Όπως θα καταλάβετε, είναι λίγο αδύνατο να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω."
Αυτά γράφει στις πληροφορίες προφίλ ο ....υπερεωνόβιος παπούς του fb με καταγωγή από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων ο κ Leonidas Panoutsopoulos (Λεωνίδας Πανουτσόπουλος) που κάνει... likes, ανεβάζει photos, χαιρετίζει τους φίλους του και στέλνει friend requests διαθέτει Gmail, κινητό τηλέφωνο και δηλώνει... χήρος...
Ο κυρ Λεωνίδας, έχει παιδιά αλλά και..... 9 δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.
Άλλο ένα ρεκόρ των Καλαβρυτινών που και στην τεχνολογία είναι πρωτοπόροι.....
Πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.