Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κάντε το Google να… χιονίσει!

Κάντε το Google να… χιονίσει!Κάντε το Google να… χιονίσει!

Βρισκόμαστε ακριβώς μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και η Google αποφάσισε να μας βάλει ακόμα περισσότερο στο κλίμα, δίνοντας την δυνατότητα να μετατρέψουμε το παράθυρο του browser σε χιονισμένο τοπίο!

Το μόνο που έχετε είναι να πάτε στη μηχανή αναζήτησης, να γράψετε στο πεδίο τη φράση «let it snow» και το Google θα εμφανίσει τα αποτελέσματα, αρχίζοντας παράλληλα να… χιονίζει!
Σιγά σιγά η οθόνη θαμπώνει με τον ίδιο τρόπο που θαμπώνουν τα τζάμια κι εσείς μπορείτε να παίξετε με το ποντίκι κάνοντας σχέδια ή απλώς ξεθαμπώνοντας την.
Όταν τελικά βαρεθείτε και θελήσετε να επαναφέρετε το Google στην κανονική του μορφή, απλά πατήστε το κουμπί defrost, στο πάνω μέρος της οθόνης.
 
 
ΠΗΓΗ: otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.