Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Βρέθηκε ο κλέφτης μανταρινιών στο Νιοχώρι



Εξιχνιάστηκε απόπειρα κλοπής στο Νιοχώρι. Ο 45χρονος Αλβανός δράστης είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει 350 κιλά μανταρίνια, αλλά χάλασε το όχημα που τα μετέφερε και ανακαλύφθηκε!
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, απόπειρα κλοπής αγροτικών προϊόντων, που είχε συμβεί πριν από 20 μέρες περίπου, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 45 ετών.
Ειδικότερα,  κατά το χρονικό διάστημα από  12-11-2011 έως 15-11-2011, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, ο 45χρονος οδηγώντας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβηκε σε κτήμα ομόρρυθμης εταιρίας όπου αφαίρεσε 350 κιλά μανταρίνια, τα οποία λογω μηχανικής βλάβης του οχήματος του αναγκάστηκε να κρύψει σε αυλάκι πολύ κοντά  στην περίφραξη του κτήματος.

Τα αγροτικά προϊόντα που αφαίρεσε κατασχέθηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας.
Έπειτα από την αστυνομική έρευνα που ακλούθησε προέκυψε ότι δράστης της εν λογω κλοπής ήταν ο 45χρονος αλλοδαπός.

Το αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ως μέσο που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της κλοπής.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 45χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.