Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αδιανόητο: Συνέλαβαν δεύτερο παιδεραστή - καθηγητή γυμναστικής στο Ρέθυμνο!!!

Αδιανόητο: Συνέλαβαν δεύτερο παιδεραστή - καθηγητή γυμναστικής στο Ρέθυμνο!!! Επεισοδικαή η σύλληψη- Άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.

Επεισοδικαή η σύλληψη- Άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.



Νέο σοκ στο Ρέθυμνο απο τη σύλληψη και δεύτερου παιδεραστή πριν καν η τοπική κοινωνία συνέλθει από το ¨χτύπημα¨της δράσης του 47χρονου παιδεραστή που συντάραξε το πανελλήνιο.  Όπως αναφέρει το cretalive.gr συνελήφθη άλλος ένας 50χρονος,  καθηγητής γυμναστικής για ασέλγεια εις βάρος των μαθητών του και συγκεκριμένα δύο μικρών κοριτσιών που τον κατήγγειλαν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο ύποπτος για παιδεραστία είχε τεθεί εδώ και αρκετό καιρό υπό παρακολούθηση από τις διωκτικές αρχές και τελικά σήμερα τον συνέλαβαν ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε.
Η φρίκη και σε αυτή την περίπτωση είναι πως ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν 50χρονος και προπονητής στίβου, που εργαζόταν σε αθλητικό σύλλογο και τον τελευταίο καιρό είχε και δικό του γυμναστήριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διωκτικές αρχές έφθασαν σε αυτόν ύστερα από καταγγελία δύο παιδιών για ασέλγεια.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας όπως αναφέρει το cretalive.gr τον συνέλαβαν στο δρόμο και όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι του για τα απαραίτητα πειστήρια, τότε ξέφυγε από τους αστυνομικούς, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δεν τραυματίστηκε σοβαρά και αυτή την ώρα νοσηλεύεται για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.