Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Απίστευτο: Ο καφετζής των δικαστηρίων στην Κρήτη έδειρε τον παιδεραστή!

Απίστευτο: Ο καφετζής των δικαστηρίων στην Κρήτη έδειρε τον παιδεραστή! Tου πήγε νερό και του έσπασε τη μύτη!!!Tου πήγε νερό και του έσπασε τη μύτη!!!


Επεισόδιο σημειώθηκε, αργά το απόγευμα, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου , στη διάρκεια της απολογίας ενώπιον της ανακρίτριας του 47χρονου εκπαιδευτικού- παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr μετά από 4 και πλέον ώρες απολογίας, ο 47χρονος- ο οποίος να σημειωθεί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κάτω από ισχυρότατα μέτρα ασφαλείας,- ζήτησε λίγο νερό και αμέσως ειδοποιήθηκε ο καφετζής του κτιρίου, ο οποίος 'έκοβε' βόλτες καθ΄όλη τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του Σειράγακη και μπήκε στο γραφείο τουλάχιστον 3 φορές για να κάνει τη δουλειά του.
Οι αστυνομικοί δεν φαίνεται να είχαν υπολογίσει την οργή που έχει προκαλέσεi σε όλη την κοινωνία του Ρεθύμνου η δράση του παιδεραστή και άφησαν τον καφετζή να μεταφέρει το νερό στον 47χρονο. Την τελευταία φορά, λοιπόν, που μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 31χρονος καφετζής, επιτέθηκε στον 47χρονο χτυπώντας τον στον πρόσωπο και σπάζοντας του την μύτη, προτού οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν.
Ο δικηγόρoς του Σειραγάκη πάντως επιβεβαίωσε ότι δεν θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του νεαρού καφετζή.
Ο Σειραγάκης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχιατρική εξέταση του. Θα κρατηθεί στο Ηράκλειο απόψε και στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο για σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κρήτης, όπου θα προφυλακιστεί.
Ο 47χρονος πάντως επέμεινε στην θέση του πως δεν υπήρχε σεξιστικό περιεχόμενο στις πράξεις του και πως όλα έγιναν με τη θέληση των ανήλικων παιδιών!
BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.