Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη για κατοχή κοκαίνης από την Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου



Συνελήφθη, χθες (3-1-2012) αργά το απόγευμα, στην Αμαλιάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένα αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή κοκαΐνης και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, μετέβηκε χθες (3-1-2012) στην Αμαλιάδα Ηλείας όπου οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε ο 20χρονος. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς επιχείρησε πριν του διενεργηθεί έλεγχος να αποκρύψει ρίχνοντας την στο έδαφος μια σακούλα που περιείχε 10 νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης.
Έπειτα, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 20χρονο, βρήκαν άλλο ένα φιξακι κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 540 ευρώ καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε ως μέσα επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Συνολικά κατασχέθηκαν 13,6 γραμμάρια κοκαΐνης ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του συλληφθέντα προέκυψε ότι αυτός είχε εισελθει λάθρα στη χώρα και παρέμενε παράνομα σε αυτή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
Πηγή:AerasNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.