Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Εμπρηστικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι....!!!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥΣτις φλόγες παραδόθηκε ένα ΙΧ μετά από έκρηξη

Η αστυνομία βρήκε υπολείμματα πλαστικού μπουκαλιού που περιείχε βενζίνη

Έντονη η ανησυχία των πολιτών


Υλικές ζημιές υπέστη ένα ΙΧ αυτοκίνητο από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πίσω μέρος του, και ενώ ήταν σταθμευμένο.
Το όχημα ανήκει σε κάτοικο Μεσολογγίου και ήταν παρκαρισμένο λίγα μέτρα μακρύτερα από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, όταν στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης εκδηλώθηκε η φωτιά, αφού προηγήθηκε έκρηξη. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και πυροσβεστικό όχημα που έκανε την κατάσβεση. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας η φωτιά προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει άγνωστος, όπως βέβαια και τα κίνητρά του, όμως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν διάφορα περίεργα γεγονότα στο Μεσολόγγι, που κάνουν τους κατοίκους να ανησυχούν και να ζητούν από την αστυνομία μεγαλύτερη κινητοποίηση και προστασία. Μπορεί το πρόβλημα της έλλειψης δύναμης στο Μεσολόγγι να είναι υπαρκτό και κατανοητό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λύσεις. Και αυτές μπορεί να προέρχονται μέσα από τη μετακίνηση αστυνομικών από άλλα αστυνομικά τμήματα προς το Μεσολόγγι, όπως για παράδειγμα της Ναύπακτου που δεν έχει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους περιστατικά. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο, και να εντοπιστούν όλοι αυτοί που δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.
Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΔΙΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.