Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Απίστευτο: Δείτε πόσα παίρνουν οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ!


Είναι οι μόνοι που μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, αλλά μόλις δείτε ποιες είναι οι μηνιαίες αποδοχές τους θα συνειδητοποιήσετε ότι κι αυτοί θα μας εγκαταλείψουν στην τύχη μας σύντομα! Αποδοχές - σοκ για τον κλίνδυνο που διατρέχουν...
Συναντήσαμε πέντε άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ και κουβέντα στην κουβέντα μας αποκάλυψαν ότι αμείβονται μόλις με 695 (!) ευρώ το μήνα και επειδή δουλεύουν 6 μέρες τη βδομάδα φθάνουν να παίρνουν - το πολύ - μέχρι 850 ευρώ: «Και δεν ξέρουμε ποιοι μας περιμένουν στη γωνία και πόσα καλάσνικοφ έχουν», είπε ο ένας από αυτούς, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Γιατί τα παιδιά που σκοτώθηκαν την ώρα του καθήκοντος στο Ρέντη, τα θυμάται κανένας; Κανείς»!
Το πρόβλημα θα το καταλάβετε μόλις διαβάσετε τι μας είπε ο τρίτος της παρέας, ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη: «Έχω ένα παιδί! Πείτε μου εσείς τι να πρωτοπληρώσω, το ενοίκιο με τα 700 ευρώ ή το ρεύμα για να μην μου το κόψουν και μείνει χωρίς θερμοσίφωνα το παιδί μου»;
Σε άλλο σημείο της κουβέντας τα παιδιά της ΔΙΑΣ μας είπαν ότι ο Κίμωνας δεν είναι η μόνη περίπτωση κακής, αλαζονικής και ενίοτε εγκληματικής συμπεριφοράς: «Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και δεν μας αφήνουν! Υπάρχουν συνάδελφοί μας που αντιδρούν με ανάλογο τρόπο στη διενέργεια ελέγχου μετά από παράβαση. Τι να κάνουμε κάθε φορά; Να πηγαίνουμε ενάντια στο σύστημα για 700 ευρώ, να τα χάσουμε κι αυτά και μετά να μην έχουμε να ζήσουμε τα παιδιά μας; Έχουμε υποχρεώσεις, δάνεια, οικογένεια, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως θέλουμε....»!


Πηγή:markostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.