Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αστυνομικός που υπηρετεί στο Μεσολόγγι συνελήφθη να χαρτοπαίζει

Αστυνομικός που υπηρετεί στο Μεσολόγγι συνελήφθη να χαρτοπαίζει Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας φέρεται να επέπληξε τον νεαρό συνάδελφό του

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας φέρεται να επέπληξε τον νεαρό συνάδελφό του



Σε συλλήψεις προχώρησε χθες στις 4.30 τα ξημερώματα η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας σε χαρτοπαιχτική λέσχη στην Κατοχή Αιτ/νίας .Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άτομα από την περιοχή μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στο Μεσολόγγι συνελλήφθησαν επ' αυτοφώρο να παίζουν χαρτιά!
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαπληκτισμό μάλιστα του Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας κ. Κυριακόπουλου,ο οποίος μετέβη στο σημείο, με τον 25χρονο νεαρό αστυνομικό για την πράξη του αυτή.
Ο αστυνομικός και 5 άτομα ακόμη συνελήφθησαν ενώ αναμένονται εξελίξεις.....


Πηγή: aerasfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.