Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Στο δρόμο για τα οικονομικά του δήμου Μεσολογγίου

Μια σειρά αγωνιστικών δράσεων και διεκδικήσεων ξεκινά με αφετηρία συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στη Κεντρική Πλατειά Μεσολογγίου

Αυτό  αποφάσισε κατά την σημερινή συνεδρίαση που έγινε στο γραφείο του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη,  η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. (φωτο)
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης ο κ. Πρεβεζάνος και ο κ. Μαργαρίτης, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου, της ΔΕΥΑΜ, της Περιφέρειας και του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, η Α ΕΛΜΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου , ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσολογγίου – Ναυπακτίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων Διευρυμένου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Αλιευτικών Σκαφών Παράκτιας Αλιείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.