Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Δείτε το μεγαλύτερο ΑΝΑΚΟΝΤΑ στον κόσμο

Είναι τεράστιο και στα μάτια μας τρομακτικό! Το υπερμεγέθες ερπετό, το ανακόντα μήκους 8 μέτρων (!) προκαλεί φόβο και δέος σε όλους, εκτός μάλλον από τον Ελβετό βιολόγο και δύτη Ντάνιελ ντε Γκράνβιλ και την ομάδα του, που πρόσφατα κατάφεραν όχι μόνο να το φωτογραφήσουν αλλά να...
κολυμπήσουν μαζί του για πάνω από μία ώρα σε υγροτόπους της Βραζιλίας
.

"Είναι το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα καταγεγραμμένο Ανακόντα. Ωστόσο δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο φαντάζεστε, αφού στην πραγματικότητα, τα Ανακόντα είναι πολύ ντροπαλά προς τον άνθρωπο και μας φοβούνται πολύ περισσότερο απ' ότι εμείς αυτά. Είναι το ίδιο ακίνδυνα (ή επικίνδυνα) με τα υπόλοιπα φίδια" είπε ο τολμηρός δύτης και πρόσθεσε: "Δεν έδειξε καθόλου επιθετικές διαθέσεις. Είναι πολύ ανεκτικό ζώο".

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο Facebook, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τις αντιμετώπισαν με δυσπιστία και τις αμφισβήτησαν. Ωστόσο, ο Γκράνβιλ έσπευσε να τεκμηριώσει την αυθεντικότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.