Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Οχτώ συλλήψεις-δεκάδες προσαγωγές

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη νύχτα της 23ης – 24η Νοεμβρίου. Έλεγχοι σε 1.863 άτομα και σε 904 οχήματα
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες  (23 και 24-11-2012), το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια οκτακόσια εξήντα τρία (1.863) άτομα και εννιακόσια τέσσερα (904) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν σαράντα τρία (43) άτομα, ενώ συνελήφθησαν οχτώ (8).
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τετρακόσιες εβδομήντα (470) παραβάσεις από τις οποίες οι τετρακόσιες δέκα οχτώ (418) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.