Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Βάνδαλοι κατεδάφισαν κτίριο στο Αιτωλικό!

Ένα κτίσμα, στην περιοχή του Ντολμά (Πόρος) Αιτωλικού, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες πλήρως κατεδαφισμένο. Να θυμηθούμε ότι πριν κάποιους μήνες, η καταστροφή του είχε αρχίσει με την επιδρομή  βανδάλων

Οι άγνωστοι δράστες, που κατά τους κατοίκους είναι ρομά της περιοχής, κατέστρεψαν πόρτες παράθυρα μπάνια και το άφησαν γυμνό από τοίχους. Το θέμα είχε αναδείξει μάλιστα τότε η Δημοτική Αρχή του Μεσολογγίου, αλλά εκ τους αποτελέσματος φαίνεται πως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
Η σημερινή κατάληξη του κτίσματος προέκυψε ίσως από κάποιον δυνατό αέρα ή οι ίδιοι οι βάνδαλοι το ...ισοπέδωσαν για να πάρουν και τα υπόλοιπα υλικά, όπως κεραμίδια κλπ
Αυτό συμβαίνει την ίδια εβδομάδα που είχαμε επιδρομή κλεφτών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, όπου πολλά αντικείμενα έκαναν φτερά.
Καλόν είναι, ο Δήμος να απαγορεύσει την είσοδο αυτοκινήτων στην περιοχή του Πόρου, με φραγμό στο ύψος του Μουσείου "Βάσω Κατράκη", μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και να ληφθούν κάποια μέτρα.
Με πληροφορίες από το http://tagiofyria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.