Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

"Έκαναν φτερά" κότες και γαλοπούλες στο Αγράμπελο

Όχι μόνο του έκλεψαν 10 κότες και 5 γαλοπούλες αλλά και τις έσφαξαν στο στάβλο του. Το περιστατικό έγινε στο Αγράμπελο Ξηρομέρου

Οι άγνωστοι παραβίασαν την περίφραξη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν στη περιοχή. Δεν αρκέστηκαν στο να κλέψουν 10 κότες και 5 γαλοπούλες αλλά τις έσφαξαν πριν τις κλέψουν.
Σήμερα το πρωί όταν πήγε στο μαντρί (βρίσκεται στην άκρη του δρόμου Αγράμπελο-Πηγάδια) ο άτυχος κτηνοτρόφος είδε ένα μακάβριο θέαμα αφού υπήρχαν παντού πούπουλα, αίματα και χυμένα δεξιά και αριστερά τα εντόσθια.....

Επίσης οι δράστες πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, διέρρηξαν και την αποθήκη του αγροκτήματος από την οποία έκλεψαν μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Αστακού που ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

Αναρτήθηκε από ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.