Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μεσολόγγι: Ασθενείς και εργαζόμενοι στην «κατάψυξη»! – Χωρίς θέρμανση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Μεσολόγγι: Ασθενείς και εργαζόμενοι στην «κατάψυξη»! – Χωρίς θέρμανση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν ασθενείς και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες φέρεται πως δεν υπάρχει θέρμανση ούτε στους χώρους των εργαζομένων αλλά κυρίως ούτε στα δωμάτια των ασθενών. Σύμφωνα με καταγγελίες στο Onairnews οι ανάγκες για θέρμανση καλύπτονται με ηλεκτρικές σόμπες που φροντίζουν να φέρνουν από το σπίτι τους οι συγγενείς των νοσηλευομένων, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις υπάρχουν αναφορές για έλλειψη ακόμη και κλινοσκεπασμάτων τα οποία επίσης έρχονται από τα σπίτια ασθενών!

Αν τα παραπάνω ισχύουν ή όχι, θα το επιβεβαιώσει η αυριανή συνέντευξη που πρόκειται να παραχωρήσει το σωματείο εργαζόμενων στις 12.30 το μεσημέρι στο χώρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου για σειρά και άλλων θεμάτων όπως  η αδυναμία εξυπηρέτησης των πολιτών ακόμη και για την πιο απλή εξέταση η οποία γίνεται με…ανταπόκριση στο νοσοκομείο κυρίως του Αγρινίου.  Το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης του Μεσολογγίου, παρά τις εξαγγελίες συνεχίζει να υποβαθμίζεται και μάλιστα με ρυθμούς ιδιαίτερα γρήγορους.
πηγή:onairnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.