Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ζευγάρι από το Αγρίνιο με ηρωίνη και χάπια

Ένας 44χρονος και μια 42χρονη από το Αγρίνιο, συνελήφθησαν σήμερα, για κατοχή ποσοτήτων ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, είχε πληροφορίες πως το ζευγάρι θα έφερνε ναρκωτικά από την Αθήνα και όντως το όχημα στο οποίο επέβαινε  τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από το Αίγιο.
Όταν  έφτασε στο Κεφαλόβρυσο το όχημα ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στο Αγρίνιο, όπου τελικά στην κατοχή του 44χρονου, βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 77,4 γραμμαρίων. Ακλούθησε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 44χρονου, που συζεί με την 42χρονη και εκεί βρέθηκαν 63 δισκία βουπρενοφρίνης.
Κατασχέθηκε το όχημα, τρία κινητά τηλέφωνα , τα ναρκωτικά, καθώς και 450 ευρώ ενώ ο 44χρονος και 42χρονη, οδηγούνται αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.