Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Λαβράκια έβγαλε η Ασφάλεια Μεσολογγίου


Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, αλλά και πιεστήρια κλοπών σε μηχανάκια που κυκλοφορούσαν στην περιοχή έβγαλε έφοδος της ασφάλειας Μεσολογγίου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σε κατ’ οίκον έρευνα σε σπίτι ημεδαπού εντόπισαν ένα κιλό χασίς, πενήντα γραμμάρια ηρωίνης και περίπου οκτώ γραμμάτια κοκαΐνης. Εκτός αυτών όμως ανακαλύφθηκαν πολλά ανταλλακτικά και μηχανές από τροχοφόρα που είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα στην Αστυνομία τον τελευταίο καιρό.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και ένας Αλβανός που είχε συλληφθεί και πάλι στο παρελθόν για ίδια υπόθεση. Πρόκειται για επιτυχία της Ασφάλειας καθώς τον τελευταίο καιρό οι διαμαρτυρίες πολιτών και οι περιπτώσεις κλοπών αυξάνονται εξαιτίας της δράσης συγκεκριμένων ατόμων.
Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Μεσολογγίου.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.