Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αιτωλοακαρνανία: Ρουκέτες σε λιοστάσι στο Θέρμο!

Αιτωλοακαρνανία: Ρουκέτες σε λιοστάσι στο Θέρμο! Το υλικό ήταν προφανώς κρυμμένο απο το 1940

Το υλικό ήταν προφανώς κρυμμένο απο το 1940

Έκπληκτος σήμερα κάτοικος της περιοχής του Θέρμου ανακάλυψε σε κουτί πολεμικό υλικό, κρυμμένο προφανώς από την δεκαετία του 40
Το πολεμικό υλικό, μικρές ρουκέτες σε κουτί, βρίσκονταν , σύμφωνα με pληροφοριες του agriniopress.gr κρυμμένο σε μαντρότοιχο, πιθανώς για δεκαετίες  και ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έχουν αποκλείσει το σημείο και το φυλάσσουν επίσης.
Παράλληλα έχει ειδοποιηθεί ομάδα πυροτεχνουργών του στρατού, ώστε να αναλάβουν το έργο της καταστροφής - απομάκρυνσης του υλικού.
Αστυνομικοί δεν αποκλείουν να υπάρχει στο σημείο κρυμμένο και άλλο ανάλογο πολεμικό υλικό και γι αυτό θα διενεργηθούν  έρευνες με κατάλληλα μηχανήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.