Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Το... γκράν πρι του Μεσολογγιου!

Ανέλπιστη η επιτυχία / Mαζική η συμμετοχή στους αγώνες ταχύτητας, έναυσμα για να γίνει θεσμός






Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες φίλοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού παρακολούθησαν το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου τους αγώνες ταχύτητας αυτοκίνητων και μηχανών, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη περιοχή μας στο χώρο του αεροδρομίου Μεσολογγίου.
Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης στο περιθώριο των αγώνων ταχύτητας δήλωσε: Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Αυτοκινητιστική Λέσχη Μεσολογγίου για την πρωτοβουλία διοργάνωσης που η τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος με τις πανω από 150 συμμετοχές και τους 10.000 θεατές, δείχνει και την ανάγκη να καταστεί θεσμός σε ετήσια βάση. Το μεράκι και η εθελοντική προσφορά  ομάδων νέων ανθρώπων όπως αυτών της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Μεσολογγίου, είναι αυτό που θα βοηθήσει την περιοχή μας σε τουριστικό και αναπτυξιακό επίπεδο. Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες.


πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.