Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Β' ΓΥΡΟΥ....

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 15:00, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής Γ' κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο Γαλατά, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Παπαχρήστου, του τέως ομοσπονδιακού προπονητή ποδοσφαίρου κ. Γιάννη Παπαδάτου πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΑΟ Γαλατά «Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ» και του ΑΟ Πενταλόφου.
 
Εύκολο απόγευμα είχε ο ΑΟ Γαλατάς απέναντι στο ΑΟ Πενταλόφου, αφού κέρδισε με 3-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλοι τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν στο 20΄ με πλασέ του Ζ. Γκεζέπη. Μετά από ασταθή απόκρουση του Μπέλλα στο 22΄ ο Κάκος ισοφάρισε για την Πεντάλοφο. Στο 35΄ο Κούστας με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις στροφές και στο 57΄κεφαλιά του Τσόβολου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της Πενταλόφου, ενώ στο 60΄ακυρώνετε γκολ του Γαλατά λόγω οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το παιχνίδι στο 68΄ όταν Ζ. Γκεζέπης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Karaivanov έκανε το 3-1.
Στο 70΄ο διαιτητής κ. Πατρόπουλος διέκοψε τον αγώνα για 5΄ περίπου, διότι δύο αντίπαλοι ποδοσφαιριστές (Ζ. Γκεζέπης –Τ. Τafani) σε διεκδίκηση της μπάλας συγκρουστήκαν (κεφάλι με κεφάλι), με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό των δύο παικτών, ο μεν Τafani να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου με ΕΙΧ όχημα ενώ ο Ζ. Γκεζέπης δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει τον αγώνα, έτσι ο ΑΟ Γαλατά έμεινε με δέκα παίκτες στο υπόλοιπο του αγώνα.

Καλή η διαιτησία του κ. Πατρόπουλου με βοηθούς τους Καλαμάρη και Μωραΐτη.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων
ΑΟ ΓΑΛΑΤΑΣ: (L. Diaconu) Κ. Μπέλλας, Δ. Σταμπουλόπουλος (62΄ Μ. Στεφανιδέλης), Δ. Κρέτσης, Γ. Σακαρέλος, Χ. Γεωργούσης, Β. Γιαννής, Κ. Κούστας (60΄Α. Γκεζέπης), Κ. Καρακώστας , Α. Κωνσταντινόπουλος (55΄Κ. Τσόβολος ) P. Karaivanov, Ζ. Γκεζέπης.
ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ :(Κ. Κουλούρης) Ε. Kούσουλας , Τ. Τafani (70΄Α. Μιχαλόπουλος), Μ. Βαμβακάς , Τ. Κουσουλάς, Δ. Σαλαγιάννης, Σ. Κουτρούλης (65΄Κ. Λάκκας), Π. Βασιλείου, Χ. Σαλαγιάννης, S. Muca, Θ. Μιχαλόπουλος , Χ. Κάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.