Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΑΔΙΚΗ..ΗΤΤΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ & 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α' ΟΜΙΛΟΥ  ΕΠΣΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ PLAY OF ..ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΧΕΛΩΟ ΜΕ ΣΚΟΡ.....
3-2!!!ΕΙΝΑΙ Η 4η  ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ  ΠΟΥ Ο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΧΑΝΕΙ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡ(3-2)!!!Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Σ,Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ  ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΖ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ο ΜΟΥΤΣΑ Τ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ  ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΤΡΙΦΙΑΤΗ Κ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ  Ο ΑΟΠ ΕΧΑΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΞΑΚΡΙΒΩΔΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΚΟΛ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ..ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ!!!!!!!! Ο Α.Ο ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ Σ, ΚΑΚΟΣ,ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ Δ,ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Τ,ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ,ΜΟΥΤΣΑ ΤΖ,ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ Σ,ΜΟΥΤΣΑ Τ,,ΤΡΙΦΙΑΤΗΣ Κ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Π,ΛΑΚΑΣ Κ,(ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σ,ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Α,ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ)Ο ΑΟΠ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ..2/12/12 ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 4 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1 ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ )Σ' ΕΝΑ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.