Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Είχε χτίσει το σπίτι πάνω σε… χειροβομβίδα


Μια χειροβομβίδα ανακάλυψε ένας αγρότης στη Γουριά κάτω από τα θεμέλια ενός κτίσματος που είχε στο κτήμα του όταν πήγε να το κατεδαφίσει.

Ανάμεσα στα μπάζα βρήκε ένα μεταλλικό κουτί, το οποίο ήταν θαμμένο κάτω από το κτίσμα από την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της κάλεσε τους πυροτεχνουργούς του στρατού από τα Γιάννενα και η χειροβομβίδα, η οποία προφανώς μετά από 70 περίπου χρόνια που ήταν θαμμένη στα θεμέλια του κτιρίου, ήταν ανενεργή, καταστράφηκε. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο έως ότου οι πυροτεχνουργοί το ελέγξουν εξονυχιστικά, για τυχόν ύπαρξη και άλλων πολεμοφοδίων.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.