Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Προσπάθησε να μαχαιρώσει αστυνομικό

Με μαχαίρι κατά αστυνομικού της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου επιτέθηκε σήμερα Αλβανός στο Νιοχώρι  την ώρα που συλλαμβάνονταν για εμπόριο ναρκωτικών

Από το πρωί σήμερα οι άνδρες του τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών  Αγρινίου (που όπως φαίνεται κάθε άλλο παρά ξηλώθηκε), πραγματοποίησαν επιχείρηση στην περιοχή της ΔΕ Οινιάδων μετά από πληροφορίες για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης αστυνομικός του τμήματος  κάνοντας τον αγοραστή έκλεισε ραντεβού με τον 27χρονο Αλβανό για την αγορά ποσότητας ηρωίνης. Ο Αλβανός εμφανίστηκε στο ραντεβού κατά την διάρκεια όμως της επιχείρησης της σύλληψής του έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε κατά του αστυνομικού (αγοραστή) , ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.
Τελικά ο 27χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του  βρέθηκαν 11 γραμμάρια ηρωίνης που κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν το μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
πηγή: agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.