Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σχολικό: 1o ΓΕΛ Μεσολογγίου - ΓΕΛ Παλαίρου 5-1,Πυροβόλο ο Σταθελάκης


Νίκη με 5-1 και πρόκριση στην ημιτελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος για το 1 ΓΕΛ Μεσολογγίου απέναντι στο ΓΕΛ Παλαίρου σήμερα το πρωί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή των Σταθελάκη που σημείωσε Χατ-Τρικ για την ομάδα του ,το 1ΓΕΛ Μεσολογγίου πέρασε στην ημιτελική φάση που σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα θα αντιμετωπίσει ομάδα από την Ναύπακτο.
Τα υπόλοιπα τέρματα για το 1 ΓΕΛ σημείωσαν οι Νικολόπουλος και Πασπαλιάρης,ενώ το γκολ της τιμής όπως συνηθίζετε να λέμε για την ομάδα του ΓΕΛ Παλαίρου σημείωσε ο Λίτος.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΛΥΒΑΣ – ΜΩΡΑΪΤΗΣ - ΞΥΣΤΡΑΣ
1 ΓΕΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΚΟΣΣΟΒΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΣ, ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΤΟΦΩΛΗΣ, ΚΑΤΟΧΙΑΝΟΣ, ΛΙΝΑΡΔΟΣ, ΣΤΑΘΕΛΑΚΗΣ.
πηγή:aitosports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.